Zseblámpa LED Wuben C3 - 1200 lumen

Raktárkészlet: 47 db
Zseblámpa LED Wuben C3 - 1200 lumen
?Szuperfényes 6 mód?: A WUBEN C3 egy új kiadású EDC zseblámpa, amely Németországból importált P9 LED-et használ, akár 1200 lumen erős fényt bocsát ki, és eléri a közel 588 láb magasságot. 6 állítható fénymóddal rendelkezik: Magas / Közepes / Alacsony / Eco / Strobe / SOS (memória funkcióval), akár 143 órát is bír (Eco).
?Nagy áteresztőképességű lencse és egyedi lámpafej?: A fényáteresztő képesség eléri a 92-93%-ot, ami a legjobb. Kiváló öregedésállósággal rendelkezik, és gyakran használják kültéri anyagként. A csinos és egyedi fejkialakítás lehetővé teszi, hogy könnyen meg tudja különböztetni, hogy a zseblámpa be van-e kapcsolva, ha áll.
?C típusú újratölthető és jelzőfény?: A WUBEN C3 beépített TYPE-C töltőporttal rendelkezik (tartozék). A visszafordítás elleni telepítés funkcióval védett áramkörrel rendelkezik, amely biztosítja a minőségi fényt és a biztonságot. A jelző mutatja az elektromosságot. Ha a teljesítmény kevesebb, mint 15%, a visszajelző folyamatosan pirosan villog. A töltés állapotát is jelzi. A Full kék, a töltés piros.
?Szilárd felépítés és tartós?: Az újratölthető zseblámpatest keményen eloxálható repülőgép-minőségű 6063-as alumíniumötvözetből készült, IP68 vízállósága és 1,5 méteres ütésállósága miatt a zseblámpa ellenáll a durva kezelésnek és a zord időjárásnak.
?Mindennapi hordáshoz a legjobb?: A zseblámpa 4,78 hüvelykes hosszú, 4,34 uncia, zsebméretének köszönhetően kiválóan használható mindennapi hordozáshoz. A zseblámpa zsebcsipesz és zsinórja rendkívül kényelmessé teszi a hordozhatóságot. Üzletünkben opcionális zseblámpatartó is található, többféle szállítási mód közül választhat.
9 525 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
47 db
Cikkszám
lamp008
Vélemények
kirakat.hu cib