YAMAY fitness tracker

Raktárkészlet: 1 db
YAMAY fitness tracker
YAMAY fitness tracker
YAMAY fitness tracker
YAMAY fitness tracker
YAMAY fitness tracker
YAMAY fitness tracker
YAMAY fitness tracker
YAMAY fitness tracker
YAMAY fitness tracker
YAMAY fitness tracker
Fitness karszalag 14 sporttevékenységhez.

Séta, kocogás, kerékpározás, túrázás, fitnesz, futópad, kosárlabda, tenisz, hegymászás, tollaslabda, dinamikus kerékpározás, jóga, futball, tánc (figyelem: Az első három tevékenység előre be van állítva, és a karkötőben tárolódik, és azonnal megjelenik, 11 egyéb tevékenységeket be kell állítani az alkalmazásban.)

Pulzusmérő készülék.

Folyamatos, automatikus pulzusmérés a karkötő alján kellemetlen mellszíj nélkül. Kapcsolja be a pulzusérzékelőt, a karkötő hátoldalán a pulzusmérő zöld fénye kigyullad, az intelligens karkötő elkezdi mérni a pulzusszámot. Csukja be a szalag hátulját, az indikátort az izomhoz.

Alvásfigyelés követése.

A fitnesz zenekar automatikusan követi az időtartamot és az alvás minőségét. Az alkalmazás átfogó monitorjával nyomon követheti az alvásminőséget. Az óra automatikusan elindítja az alvásfigyelést 2 és 20 óra között. Ez időközben a fitneszkövető észleli mozgásait és nyugodt pulzusát, amelyet alszik.

Értesítés hívásról és üzenetről

Csatlakoztassa a fitneszkövetőt a mobiltelefonhoz. Ne hagyjon ki egy hívást és egy üzenetet. Rezgések figyelmeztetik Önt, amikor telefonja hívást, SMS-t és SNS-üzeneteket kap. SMS-értesítések: Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, Linkedin, Skype és így tovább.

Vízálló IP67.

Fröccsenés álló, izzadság- és porálló. Ne viselje zuhanyzás vagy úszás közben, és ne tegye ki forró, meleg vagy tengervíznek. Megfelel minden napi igényének és igényének.

A kamera távirányítója.

Használja ezt a funkciót szelfifotókhoz a jobb póz vagy fotónézet érdekében. Keressen rá a "Kamera" kifejezésre az alkalmazásban, és nyissa meg, egyszerűen forgassa el a csuklóját, vagy enyhén érintse meg a fényképezőgép ikonját a képernyőn a fénykép elkészítéséhez

Mozgásérzékelés

Ha megnyitja ezt a funkciót az alkalmazásban, akkor rezeg, ha túl sokáig ül. Az alacsony mozgású életmód kockázatainak leküzdése érdekében az óra tájékoztatja Önt arról, hogy itt az ideje felállni az íróasztaltól és mozogni.

Ébresztőóra

10 különböző riasztási jelet állíthat be párhuzamosan az alkalmazásban, miután csatlakozott a Bluetooth-hoz. Mindennapi szükségleteihez.
6 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
EAN
761895460095
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
ok00006
Vélemények
kirakat.hu cib