Willful Wireless 5.0 Bluetooth fülhallgató headset 38H akkumulátor, töltőtok IPX7 vízálló iOSAndroid

Raktárkészlet: 12 db
Willful Wireless 5.0 Bluetooth fülhallgató headset 38H akkumulátor, töltőtok IPX7 vízálló iOSAndroid
Bluetooth 5.0, alacsony késleltetés: Ez a Bluetooth fülhallgató Bluetooth 5.0 technológiával van felszerelve, amely drasztikusan csökkenti a késleltetést, és jelentősen javítja a hang és a kép közötti szinkronizálást a zökkenőmentes és optimális élmény érdekében. Nyissa ki a tokot, és vezeték nélküli fejhallgatója készen áll a használatra, automatikusan párosítva a korábban csatlakoztatott eszközökkel.

Professzionális hangminőség: A vezeték nélküli fejhallgatót úgy tervezték, hogy tiszta, erőteljes hangzást biztosítson, és életre keltse a zenét. Fejlett beépített mikrofonja HD hangminőséggel kristálytiszta hívásokat tesz lehetővé még szeles környezetben is.

Heavy Duty Performance: Az IPX7 szabványnak és az izzadságálló anyagnak köszönhetően napsütésben és esőben, de akár sportedzés közben is hallgathatja zenéjét. Ezek a bluetooth fejhallgatók ergonómikus kialakításúak, hogy biztosítsák a kényelmet és bármilyen sporttevékenység támogatását.

Autonómia: A Bluetooth fülhallgató 5 óra hallgatási időt kínál egyetlen töltéssel. A többszöri újratöltést lehetővé tevő töltőtoknak köszönhetően, amely több mint 50 órányi önállóságot biztosít. A LED-es akkumulátorjelzővel egy pillantással világosan látható a töltődoboz hátralévő teljesítménye vagy töltési folyamata.

Kompatibilis eszközök: Kompatibilis az összes Bluetooth-kompatibilis eszközzel, mint például iPhone, Huawei, Samsung, Xiaomi és Sony okostelefonokkal, számítógépekkel, táblagépekkel, Bluetooth-os TV-vel stb. Egyetlen érintéssel könnyedén kezelheti zenéit, kezelheti a hívásokat, és hozzáférhet a hangsegédhez.
9 398 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
EAN
691199023927
Raktárkészlet
12 db
Cikkszám
fu0065
Vélemények
kirakat.hu cib