Synonix P3 - vezeték nélküli fejhallgató, vezeték nélküli töltéssel,IPX8 vízálló,40 órás akkumulátor

Raktárkészlet: 0 db
Synonix P3 - vezeték nélküli fejhallgató, vezeték nélküli töltéssel,IPX8 vízálló,40 órás akkumulátor
USB-C gyorstöltés: a Synonix P3 Bluetooth fejhallgató, erős és gondtalan. Nincs félelmetes szem az akkumulátoron, mert 7 órán át bírja (kétszer annyi ideig, mint a többi fejhallgató). A hordozható töltődoboz 5-ször tölti fel a fejhallgatót, így a teljes lejátszási idő 40 órára nő. Élvezzen több filmet, sorozatot, drámát, játékot vagy több száz dalt folyamatosan!
Vezeték nélküli töltés: az energiahatékony töltődobozzal felszerelt Synonix P3 Bluetooth fülhallgató megkönnyíti a töltést és teljessé teszi a vezeték nélküli élményt. Egyszerűen helyezze a platformra, és kész.
?Hi-Fi sztereó hangminőség? A Synonix P3 vezeték nélküli fejhallgató természetes, hiteles hangzást biztosít erős basszussal. A 10 mm-es hangszórómeghajtók 2,77-szer nagyobbak, mint az összes korábbi jól ismert fülbe helyezhető fejhallgató. A Synonix vezeték nélküli fülhallgatók két integrált mikrofonnal vannak felszerelve, ellentétben a hagyományos fejhallgatókkal, a háttérzaj elkülönítése és a kristálytiszta telefonhívások érdekében. Ne hagyd magad zavarni
Sport fit kialakítás érintésvezérléssel: a Synonix P3 vezeték nélküli fülhallgató ívelt szilikon fülpárnákkal van felszerelve, és a tökéletes illeszkedés a helyén tartja a sportfejhallgatót intenzív mozgás közben is. A Synonix P3 vezeték nélküli fülhallgatók érintésérzékelőkkel vannak felszerelve, és nagymértékben minimalizálják a fülre nehezedő nyomást, amikor megérinti a gombot a különböző funkciókhoz.
Megbízható IPX8-as vízvédelmi osztály: Bluetooth fejhallgatóját erős IPX8-as vízszigeteléssel láttuk el, így edzéseihez ideális partnere van, amely hatékonyan ellenáll az izzadtságnak, esőnek és víznek (Megjegyzés: A Bluetooth-jelet víz alatt nem továbbítják).
6 299 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
fu0070
Vélemények
kirakat.hu cib