Paprika Spray után töltő

Raktárkészlet: 2 db
Paprika Spray után töltő
A Mace Pepper Spray Defense Baton könnyen, gyorsan és biztonságosan újratölthető előretöltött cserepatronokkal.
A buzogánypaprika spray-ket úgy alakították ki, hogy biztonságos, hatékony és kevésbé halálos önvédelmi eszközök legyenek.
Hatások: A Mace Pepper Spray az Oleoresin Capsicum (OC) készítménye, amely csípős paprikából származó természetes összetevő. Az arccal való közvetlen érintkezéskor az OC Pepper becsukja a szemet, köhög, és intenzív égő érzést kelt a bőrön, ami rendkívüli kellemetlenséget okoz a látásban és a légzőrendszerben. A hatások körülbelül 45 percen belül csökkennek.
Használat:A maximális hatás és hatótávolság érdekében ajánlatos azonnali felhasználásra előkészíteni a Pepper Spray-t néhány gyors rázással, mielőtt megcélozná és kidobná a támadóját. A paprika spray-t hüvelyk- vagy mutatóujjával használja a ravaszt rövid, 2-3 másodperces sorozatokban történő lenyomásához. A Pepper Spray gyorsan adagolható, ha a ravaszt folyamatosan lenyomja.
Biztonság: Erősen irritáló, gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a paprika spray-hez mellékelt utasításokat és elsősegélynyújtási utasításokat. Ha véletlenül a Pepper Spray-nek van kitéve, azonnal távolítsa el a szennyezett kontaktlencséket és ruházatot, öblítse le az érintett területeket bő hideg vízzel, és a lehető leghamarabb tegye ki friss levegőre. A szórópalackok nyomás alatt vannak, ne szúrják ki vagy égessék el.
Tárolás:Tárolja hűvös, száraz helyen, hőtől, lángtól vagy erős napfénytől távol. Ne tárolja olyan helyen, ahol a hőmérséklet meghaladhatja a 120°F/50°C-ot, például zárt járműben, mert a permeteződobozok a túlnyomás miatt kiszivároghatnak, és nem működhetnek megfelelően. Ne tárolja hideg környezetben, 32 F/0 °C alatt, mert ez nyomáscsökkenést és a hatékony hatótávolság elvesztését okozhatja.
Lejárati idő: A Mace Pepper Spray hozzávetőleges eltarthatósága 4 év, minden egységen fel van tüntetve a lejárati idő. A lejárt egységek hatékonysága csökkenhet, és hatótávolság-csökkenést okozhat, vagy nem működnek, ezért a helyi környezetvédelmi előírásoknak megfelelően kell ártalmatlanítani.
További információ:

Formula és modell: 10% OC bors
Súly: 4 gramm
Méretek: kb. 3,25 x 0,5 hüvelyk
Permetezési minta: Fogger
Hatótávolság: akár 5'
Sorozatfelvételek száma: kb. 6
MA állami korlátozás: Igen
MI állami korlátozás: Nem
New York állambeli korlátozás: Igen
WI állami korlátozás: Igen
2 375 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
2 db
Cikkszám
shtnga01
Vélemények
kirakat.hu cib