Logitech Webkamera, C505e, HD 720p, Mikrofonos

Raktárkészlet: 0 db
Logitech Webkamera, C505e, HD 720p, Mikrofonos
A C505e egy HD 720p felbontású videóval és nagy hatótávolságú mikrofonnal felszerelt webkamera, amellyel tiszta, természetes beszélgetések folytathatók 3 méterig. Ezenkívül egy 2 méteres, kivételesen hosszú USB-A-kábel biztosít egyedien változatos felszerelési lehetőségeket.


Lépjen tovább a laptopok beépített optikájától a széles képernyős HD 720p / 30 képkocka/mp felbontású éles, tiszta és színpompás videóminőségre. A C505e 60°-os átlós látószöggel, fix fókusszal és bármely értekezleti helyszín megvilágításához alkalmazkodó automatikus megvilágításkorrekcióval rendelkezik.


Egyetlen, irányítatlan, zajcsökkentő technológiát alkalmazó mikrofon, amellyel természetes, tiszta beszélgetések folytathatók 3 méterig, még nyitott munkahelyeken, osztálytermekben és más mozgalmas környezetben is.


A C505e sokféleképp felszerelhető a 2 méteres, kivételesen hosszú USB-A-kábellel és az univerzális csipesszel. Választhatja a hagyományos, laptopon vagy külső képernyőn történő elhelyezést – de kreatívabb megoldásként a számítógéptől számított 2 méteren belül bármely polcra vagy tartóra is felszerelheti.
10 810 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
i000912
Vélemények
kirakat.hu cib