Logitech MX Keys Mini vezeték nélküli Deutsch (Qwertz) billentyűzet halványszürke

Raktárkészlet: 1 db
Logitech MX Keys Mini vezeték nélküli Deutsch (Qwertz) billentyűzet halványszürke
Tulajdonságok:
ALKOSSA MEG. EGY MINIVEL.
Ismerje meg az MX Keys Minit – az alkotók számára készült minimalista billentyűzetet. A kisebb kivitel és az okosabb billentyűk segítségével hatékonyabb az alkotás, a létrehozás, a cselekvés.
MINI MÉRET, NAGY KÉNYELEM
Olyan, minimalista billentyűzeten dolgozhat, amelyen minden billentyű, parancs és gyorsbillentyű a keze ügyében van. A minimalista stílusú kialakítás igazodik a vállaihoz, lehetővé téve, hogy az egeret közelebb helyezze a billentyűzethez, hogy ne kelljen nagyon kinyújtania a kezét – és ezáltal az ergonomikusabb kialakítás révén jobb testtartást vehessen fel.
INTELLIGENS MEGVILÁGÍTÁS. MOST MÉG INTELLIGENSEBB.
A közelségérzékelő felismeri a kezét, és felkapcsolja a billentyűzet háttérvilágítását, amikor az ujjai közelítenek. A hátsó megvilágítású billentyűk automatikusan igazodnak a megvilágítási körülményekhez, és kikapcsolnak, amikor nem használja őket – így energiát takarít meg az ihletett pillanatok számára. A háttérvilágítás fényereje automatikusan igazodik a fényviszonyokhoz, de akár kézzel is beállítható.

Magasság: 131,95 mm
Szélesség: 295,99 mm
Mélység: 20,97 mm
Tömege: 506,4 g

Rendszerkövetelmények: Internetkapcsolat a szoftver letöltéséhez; Logitech Options szoftver macOS és Windows rendszeren; Bluetooth Low Energy-kompatibilis (kis fogyasztású) eszköz billentyűzettámogatással

Kompatibilitás: Kompatibilis a Logi Bolt USB-vevőegységgel (nem tartozék). A Logi Bolt vezeték nélküli termékek nem párosíthatók más Logitech USB-s vevőegységekkel.
Csatlakozó típusa Bluetooth
Nyelv német
Multimédia gombok igen
Háttér-világítás
49 480 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
bil002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
cib