Letsfit Fitness karkötő

Raktárkészlet: 1 db
Letsfit Fitness karkötő
Pulzusfigyelés és alváskövetés: Ez a fitneszkövető képes automatikusan és folyamatosan figyelni a pulzusszámot 24 órán keresztül. Megjelenítheti a teljes napos dinamikus pulzusszám görbe diagramját az alkalmazásban. Automatikusan észleli az alvási ritmust este 21:00 és 20:00 között, és elemzi az alvás minőségét mély alvással, könnyű alvással és ébrenléttel az alvás minőségének javítása érdekében.

Színes képernyő és állítható fényerő: A legújabb 0,96 hüvelykes TFT LCD színes képernyő kiváló HD képminőséget kínál. A képernyő fényereje állítható, az 5 fokozatú fényerő lehetővé teszi, hogy napfényben is jól látható legyen az üzenet. Az alkalmazásban manuálisan is beállíthatja a képernyő fényerejét.

14 edzésmód: 14 edzésmódot támogat, mint például futás, kerékpározás, túrázás, fitnesz, futópad, kosárlabda, tenisz, hegymászás, tollaslabda, spinning, jóga, foci, tánc (Megjegyzés: csak 3 mód jelenik meg a fitneszkövetőn.

P68 vízálló, inaktivitási emlékeztető, riasztó funkció, kamera funkció, csuklóérzékelő, nem zavaró üzemmód. Vezeték nélküli töltés beépített USB csatlakozóval, csak kb. 1-2 óra töltési idő, 5-8 nap üzemidő.
5 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Termékazonosító
grewd -3889
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
ok00007
Vélemények
kirakat.hu cib