Ico CO2 patron

Raktárkészlet: 1 db
Ico CO2 patron
Kiváló minőség és kiváló érték -100%-ban szén-dioxid sűrített gáz 100%-ban újrahasznosítható acél CO2-patronban 16g-os menetes CO2-patronjaink a legmagasabb európai szabványok szerint készülnek, és TUV-tanúsítvánnyal rendelkeznek. Megbízható és még kedvezőbb ár.
Gyors és kényelmes – Használja a CO2 kerékpár gumiabroncs-felfújóval olyan pillanatokban, amikor pillanatok alatt azonnal fel kell fújni a gumit, hogy kiküszöbölje a szokásos gumiabroncs-szivattyú használatából adódó kényelmetlenséget. A menetes CO2-patronok csak „menetes” csatlakozással rendelkező kerékpáros CO2-felfújóval használhatók.
Megbízható teljesítmény – Megbízható, egyenletes minőségű menetekkel, amelyek nem károsítják a C02 kerékpár gumiabroncs-felfújó fejét vagy a CO2 kerékpárszivattyút. Nem „címkézzük” a kerékpár CO2-patronját, hogy a CO2-tartály ne „akadjon el”, amikor behelyezik a CO2-felfújó szigetelő hüvelyébe.
Kompatibilis – Minden olyan márkájú CO2 gumiabroncs-felfújóval működik, amelyek 3/8”-24 TPI menettel rendelkeznek. Tökéletes mountain bike-hoz, országúti kerékpárhoz és még a dirt bike gumikhoz is. 16 g-os CO2-patronjaink egy közúti gumiabroncsot 100 psi-re, egy MTB abroncsot pedig kb. 40psi.
Beverage & Food Grade – Tökéletes CO2 kazetták élelmiszer- és italminőségűek minden 16 grammos menetes konyhai és sörfőző berendezéshez. Italos söröshordó-töltők, amelyek kompatibilisek a túlnyomásos minihordóval, a Groller csaprendszerekkel és minden olyan hordóval, amelyhez 16 g menetes CO2 szükséges.
Egyéb felhasználások - A C02 ideális más felhasználásra is. Bármilyen CO2-motoros szerszámmal működik, szabványos, 16 g-os menetes CO2-patronokkal. A CO 2 patron csak egyszer használható.
Kicsi és kompakt – Minden 16g CO2 menetes töltő kényelmesen elfér a nyeregtáskában vagy a mez zsebében. Súlya mindössze 2oz / 58g, 3,5" hosszú és 5/6" átmérőjű. Nyak hossza: 11mm; Nyak átmérője: 7mm. Ideális része a kerékpár CO2 felfújó készletének.
5 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
fosh003
Vélemények
kirakat.hu cib