HP CC532A Toner, Sárga (eredeti)

Raktárkészlet: 1 db
HP CC532A Toner, Sárga (eredeti)
HP 304A LaserJet sárga tonerkazetta

A HP 304A LaserJet sárga nyomtatókazetta az élénk, figyelemkeltő színekkel, az éles szöveggel, a valósághű fotóminőséggel nyomdai minőséget nyújt az irodában. A különbség különlegessé teszi vállalkozását.
Az életteli színek és kontúros grafikák megragadják a figyelmet. A természetes, valósághű, fotóminőségű nyomatok minden szónál többet mondanak. Pontos, könnyen megragadható szöveggel és éles kontúrokkal közvetítheti mondandóját. Továbbfejlesztett ColorSphere festékkazetta — nyomdaminőség hatásos promócióhoz.
Az eredeti HP kellékanyagok egyszerűvé teszik a nyomtatást. Takarítson meg időt a „Kellékek vásárlása” asztali ikon és a HP SureSupply webhely segítségével. Sokféle dokumentum nyomtatása – a nyomdai minőségű színes marketinganyagoktól a költséghatékony fekete-fehér oldalakig.
Ne vesztegessen időt és pénzt az újranyomtatásra. A patron olyan intelligens, hogy lehetővé teszi a rendszer számára a nyomtatási minőség és a megbízhatóság optimalizálását. A tartós színek és a villámgyors sebesség érdekében a rendszer a HP ColorSphere festékkazetta egyedi tulajdonságaihoz van konfigurálva.
35 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
ton00236
Vélemények
kirakat.hu cib