GLER HDMI Splitter 4K HDMI osztó, Duplikál 2 ugyanazt a kimenetet,1080P HD HDMI, fekete

Raktárkészlet: 68 db
GLER HDMI Splitter 4K HDMI osztó, Duplikál 2 ugyanazt a kimenetet,1080P HD HDMI, fekete
?Plug and Play?Csak csatlakoztassa HDMI Splitter eszközeit és az USB töltőkábelt, hogy élvezze. Méret: 2,5 x 2,1 x 0,5 hüvelyk / 6,3 x 5,3 x 1,2 cm, HDMI 1-2 kimenet könnyen használható és hordozható, utazásbarát. A kis elosztódoboz csatlakoztatása után 2 azonos kijelzőt oszthat meg a nappali és a konyha között, ami nagyon kényelmes a Social Clubban vagy a családban. Nincs szükség külső meghajtóra, biztonságos és környezetbarát.
?Széles körű kompatibilitás? A HDMI sokszorosító osztó 1 bemenetet támogat: Sky Box, Fire Stick, számítógép, X Box 360, X Box One, PS3 / PS4, PS4 Pro, Fire TV Stick, Blu-Ray DVD-lejátszó stb. 2 ugyanazt támogatja. Kimenetek egyszerre: TV, projektor, monitor, stb.
?Kiterjesztés és tükrözés mód? A telefon/laptop képernyőjének tükrözése vagy kiterjesztése TV-re, projektorra vagy monitorra. Tükör módban a HDMI kimenet legnagyobb felbontása csak 1080P, miközben a két kimeneti port egyszerre működik.
?Kettős kimenet? A HDMI Splitter 1 az 2-ben kimenetet úgy tervezték, hogy ugyanazt a kimenetet duplikálja két képernyőn. Az USB Type-C csatlakozóval ellátott számítógépről érkező videojelek egyidejűleg továbbíthatók HDMI vagy VGA bemeneti csatlakozóval felszerelt kijelzőre, TV-re, projektorra stb. A HDMI Splitter doboz lehetővé teszi 1 HDMI forrás (például számítógép) csatlakoztatását 2 kimenethez (például: TV, projektor, monitor), és mindkét kimenet ugyanazt az oldalt mutatja. Egyszerre fogod kapni a videót és a hangot, veszteség és késés nélkül.
?Kérjük, vegye figyelembe? Ez a 4K HDMI-elosztó nem támogatja a Soundbar, erősítő, fejhallgató vagy más, HDMI-porttal rendelkező audioeszköz csatlakoztatását. Ez nem egy HDMI hangelosztó.
3 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
68 db
Cikkszám
split002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
cib