Epson T02W4 patron, sárga, 6,4ml

Raktárkészlet: 1 db
Epson T02W4 patron, sárga, 6,4ml
Alacsony költségű, mégis megbízható nyomtatási megoldásával ez a megfizethető négy színű tintakészlet az Epson átfogó kutatásának és fejlesztésének előnyeivel rendelkezik. Jól látható és élénk nyomatokat előállítva az 502-es tintát az Epson nyomtatócsaláddal optimalizálják. Számos dokumentumot képes előállítani hangsúlyos szöveggel és grafikával.

Megbízható, olcsó megoldás

Élvezze a megbízható, élénk színű és tiszta nyomatokat minimális beruházással az Epson négy színű 502 tintájával. A beivódó színes és fekete pigmenttinták kombinációjának köszönhetően ez a tintakészlet hangsúlyos és színes nyomatokat állít elő.

Csökkentse a nyomtatási költségeket XL tintákkal

Az Epson legújabb tintakínálatában szabványos és extra méretű (XL) tintapatronok is találhatók. Az XL tintapatronok ideálisak, ha Ön nagy mennyiségben nyomtat, és segítségükkel csökkentheti a nyomtatási költségeket is.

Az Epson nyomtatók használatára optimalizálva

Az Epson tintákat és papírokat az Epson nyomtatókkal való együttműködésre fejlesztették ki, hogy folyamatosan a legjobb eredmények születhessenek.

Az eredeti termék

Tapasztalja meg a problémamentes, megbízható nyomtatást az eredeti Epson-tintákkal. Kiterjedt kutatásokba, csúcstechnológiás gyárlétesítményekbe fektetve, a termékeket szigorú ellenőrzésnek alávetve, az Epson a legjobb minőséget biztosítja Önnek.
5 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
ton00218
Vélemények
kirakat.hu cib