Dr.Shield Üveg Fólia, Samsung Galaxy S20 Plus, 2 db. készlet

Raktárkészlet: 1 db
Dr.Shield Üveg Fólia, Samsung Galaxy S20 Plus, 2 db. készlet
Mr. Shield AGC Japán üveg 3D védőfólia az Samsung Galaxy S20 Plus készülékhezA professzionális, full body 3D üvegfólia vastagsága 0,3 mm és 9H keménységű, az AGC Japan üvegből, speciálisan az Samsung Galaxy S20 Plus készülékhez készült, teljesen lefedve a telefon képernyőjét, egész széléig.Mr. Shield teljes 3D professzionális üvegfólia az Samsung Galaxy S20 Plus készülékhez teljes mértékben védi a telefon képernyőjét a karcolásoktól és az ütésektől. Tökéletes kialakítás és nagyon vékony film a Sensivity Touch technológia előnyeivel, amely a képernyő érintésekor a legnagyobb érzékenységet nyújt.Easy install+ és Bubble Free TechnológiaDA Mr. Shield fólia előnyeit két forradalmian új technológia biztosítja, az easy install + a Bubble Free, amelyek lehetővé teszik a nagyon egyszerű és könnyű telepítést, csak meg kell tisztítania a telefont a nedves szalvétával, el kell távolítani a ragasztófóliát, és vízszintesen helyezett telefonra könnyen felszerelnie a fóliát, ajánlatos, a telepítést fentről lefelé végezni.Miért Mr.Shield fólia?

A biztonságos üvegfólia az AGC Japan prémium biztonságos üvegből készül.

Az Easy install (Könnyen telepíthető) + és (Bubble Free) buborékmentes technológia, amely lehetővé teszi a fólia nagyon egyszerű telepítését Sensivity Touch (Érzékeny Érintés) technológia, amely a képernyő érintésekor a legmagasabb szintű érzékenységet kínálja.

A tökéletes kialakítás (Design Perfect) TELJESEN lefedi a telefon képernyőjét, akár a fémkeretig.A csomag tartalmaz:2x üvegfóliát
2x alkohollal átitatott kis szalvétát,
2x alkalmazó szerszám,
2x elemi szálas kis szalvéta
6 350 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
fol0017
Vélemények
kirakat.hu cib