Devolo Magic 2 WiFi next Powerline WLAN 2.4 GBit/s

Raktárkészlet: 1 db
Devolo Magic 2 WiFi next Powerline WLAN 2.4 GBit/s
devolo Magic 2 Wifi következő indítókészlet EU

Magic 2 WiFi next –Hozzon gigabites internetet bármilyen helyiségbe, és szörfözhet, közvetíthet és játszhat egy hálózati frissítéssel - a devolo Magic 2 WiFi a következő az elektromos vezeték adapter az egész család számára. A legújabb több felhasználós MIMO technológiának és az optimalizált hálónak köszönhetően egyfelől biztosítva van, hogy minden otthoni végberendezése egyidejűleg korlátlan WLAN-kapacitással rendelkezik.

Élvezze egyszerűen a zökkenőmentes WiFi hálózatot. A mágikus WLAN-adapterek közös hálózathoz kapcsolódnak - kézi kapcsolat nélkül, jelmegszakítások nélkül, jelszó-káosz nélkül. Ezenkívül a hálózati hozzáférési pont-vezérlés biztosítja, hogy mindig a legjobb WiFi-kapcsolat legyen, akár 1200 Mbit / s sebességgel - minden szobában, leválasztás nélkül.
Plug & Play: csatlakoztassa, nyomjon meg egy gombot, élvezze a hálót!
Építsd meg hálózati hálózatodat a Magic WiFi segítségével, amelyet bármikor, bármikor bővíthet: Egyszerűen csatlakoztasson egy Magic adaptert az útválasztóhoz, csatlakoztasson további Devolo adaptereket a szabad aljzatokhoz, és indítsa el az automatikus és közvetlenül titkosított kapcsolatot egy gombnyomással. A nagyteljesítményű WiFi forró pontok másodpercek alatt aktiválódnak.
A mágikus WLAN-adapterek a leggyorsabban továbbítják az internetes jelet: az elektromos vezetéket. Ilyen módon minden beépített WLAN-adapterrel ellátott aljzat WiFi vagy LAN hozzáférési pontmá válik. Az adatátvitel a Powerline adapterrel azt jelenti: a jelminőség romlása a biztonságos titkosítással kábelek lefektetése nélkül. A G.hn Powerline technológia legújabb generációja már telepítve van az összes Magic adapterbe. Ez a gigabites szabvány megalapozza a legjobb adatátvitelt a modern otthoni szórakozáshoz.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Főbb jellemzők
Több felhasználós MIMO technológia: Több végkészlet biztosítása a lehető legjobb WLAN hálózattal egyidejűleg.
Zökkenőmentes háló most hozzáférési pont irányítással: Több Magic WiFi adapter alkot egy közös hálót tartalmazó WiFi hálózatot a végkészülékek optimális csatlakoztatásához.
A leggyorsabb internet: tápvezetéken keresztül - bármilyen aljzathoz!
Jövőbiztos G.hn technológia: Hozza otthonába a legújabb gigabites szabványt.
A LAN extra a WLAN hálózathoz: Csatlakoztasson további helyhez kötött szórakoztató eszközöket két további gigabites porthoz.
Egyszerű, bővíthető, biztonságos: A Plug & Play-nek köszönhetően másodpercek alatt hálóhálóvá válik.
95 250 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
rou004
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
cib