Dell 0HTR7, 0NMV5C, NMV5C, 075WY2 Laptop Akkumulátor Premium

Raktárkészlet: 4 db
Dell 0HTR7, 0NMV5C, NMV5C, 075WY2 Laptop Akkumulátor Premium
Dell 0HTR7, 0NMV5C, NMV5C, 075WY2 Laptop Akkumulátor Premium
Dell 0HTR7, 0NMV5C, NMV5C, 075WY2 Laptop Akkumulátor Premium
Dell 0HTR7, 0NMV5C, NMV5C, 075WY2 Laptop Akkumulátor Premium
- Az akkumulátor A Típusú Li-Ion cellákból készült alumínium burkolattal, ami megfelel és még meg is haladja az eredeti termékek teljesítményét a lemerülés után a környezetre tett pozitív hatás tekintetében. A termékek megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi EU-s, UL minőségi szabványoknak is, valamint az ISO 9001, 9002 szabványoknak, kizárólag az összes minőségi teszt elvégzését követően kerültek értékesítésre.

Az akkumulátor kompatibilis az alábbi Dell laptopokkal:

- Dell XPS 15z.

- Dell XPS L511Z.

Sorozatszám Part Number, modell, típus, sorozat alapján kompatibilis az Dell Laptop akkumulátor: 0HTR7, 0NMV5C, NMV5C, 075WY2.

Hogyan azonosítom a számomra szükséges akkumulátort?

- A készülék márkája és modellje alapján.

- Az akkumulátor címkéjén található információk alapján; sorozat (Part Number, Típus, Modell, stb.), az akkumulátor feszültsége (Figyelem:ez nem azonos a tápegység feszültségével) és a kémiai felépítésre vonatkozó információk alapján (Lithium-Ion, Lithium-Polymer).

Hogyan hosszabbítható meg az akkumulátor használati időtartama?

- 4 hetente egyszer megismételt feltöltési-lemerítési ciklussal (merítse le az akkumulátort, ameddig a készülék kikapcsol vagy a készülék kikapcsolására vonatkozó figyelmeztetésig);

- A laptop kikacsolása/megállítása a Shut-down vagy Hibernate módban történjen.

- Ha az akkumulátort nem használják néhány hétig vagy hosszabb időtartamig javallott teljesen feltölteni és az eredeti csomagolásban tárolni hűvös helyen, nedvességtől és hőmérséklet ingadozástól védve.

Hogyan maximalizálható az akkumulátor teljesítménye?

- Annak érdekében, hogy az akkumulátor elérje a maximális nominális működési kapacitását, javallott az akkumulátor teljes lemerítése és teljes feltöltésének megismétlése néhány alkalommal;

- A „Power Management” teljes optimalizálása a BIOS-ban és az operációs rendszerben javítja az akkumulátor teljesítményét.

Mennyi ideig működik egy új akkumulátor?

- Egy új akkumulátor működési időtartamát nehéz meghatározni;

- Műszakilag egy akkumulátor függetlensége a készülék által igényelt teljesítménytől, illetve a készülék korától függ. A képernyő magas fényerejű, a hard disk maximális teljesítményű használata, az elindított hangfalak, Bluetooth, működő wireless, de egyéb csatlakoztatott külső kiegészítők és tartozékok (USB-kulcs, stb.) további akkumulátor-feszültség csökkenéshez vezetnek, és ezáltal az akkumulátor időtartamának csökkenését eredményezik.
20 320 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
4 db
Cikkszám
akk0016
Vélemények
kirakat.hu cib