Aula The Darkin Blade SI-889 gamer billentyűzet (fekete)

Raktárkészlet: 1 db
Aula The Darkin Blade SI-889 gamer billentyűzet (fekete)
1. Az Aula Darkin Blade Aatrox design stílusa nagyon egyedi, a sötét vonal stílusa is nagyon nyilvánvaló. Csatlakoztatva a számítógéphez, volt egy piros háttérvilágítású úgy érzi, véres, gonosz íze, nézd meg alaposan, hat gomb van a billentyűzeten háttérvilágítással pirosan világít, hogy játsszon a hős Alliance közös QWERDF hat gombjával. Aula nem ebben a tekintetben intimebb, ez a hat gomb egy pillanat alatt, már nem kell aggódnia a csapattársaim fel megmagyarázhatatlan flash meg!
2. A kulcsütközési tesztben legfeljebb 26 kulcs támogatása nem ütközik. Játékos billentyűzetként elmondható, hogy nagyon kielégítő volt, és van 10 és a billentyűzet billentyűivel lehet rögzíteni egy makródefiníciót, összesen öt csoport konfigurálható váltani, reagálni tud a különböző játékok igényeire.
3. Aula Darkin Blade Aatrox játékbillentyűzet azt a benyomást kelti, mintha egy igazi játék billentyűzet, de nem túl sok helyen szúr. A fizikai billentyűzet szerkezeti stabilitása, hogy a nehéz, gyors működés az anyagok és a tervezési élmény javítása érdekében billentyűsapka, a játékosok személyiségéhez szükséges háttérvilágítás kialakítása, a Diablo sorozat egyedi elemei lefedik a játékot az Aula Darkin Blade Aatrox billentyűzeten. 26 funkcióbillentyű és makró nem rohan, hogy ez a billentyűzet lendületesebb legyen, és most először hozzuk ezt a billentyűzetet, hogy mindenki áttekintse.

Ajándék Magyar nyelvű billentyű matrica
9 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Termékazonosító
SI-889
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
bill007
Vélemények
kirakat.hu cib