ASUS TUF Gaming B760M-PLUS WIFI D4 Alaplap

Raktárkészlet: 3 db
ASUS TUF Gaming B760M-PLUS WIFI D4 Alaplap
ASUS TUF Gaming B760M-PLUS WIFI D4 Alaplap
ASUS TUF Gaming B760M-PLUS WIFI D4 Alaplap
ASUS TUF Gaming B760M-PLUS WIFI D4 Alaplap
ASUS TUF Gaming B760M-PLUS WIFI D4 Alaplap
ASUS TUF Gaming B760M-PLUS WIFI D4 Alaplap
ASUS TUF Gaming B760M-PLUS WIFI D4 Alaplap
ASUS TUF Gaming B760M-PLUS WIFI D4 Alaplap
ASUS TUF Gaming B760M-PLUS WIFI D4 Alaplap
ASUS TUF Gaming B760M-PLUS WIFI D4 Alaplap
ASUS TUF Gaming B760M-PLUS WIFI D4 Alaplap
ASUS TUF Gaming B760M-PLUS WIFI D4 Alaplap
ASUS TUF Gaming B760M-PLUS WIFI D4 Alaplap
ASUS TUF Gaming B760M-PLUS WIFI D4 Alaplap
A TUF GAMING B760M-PLUS Wifi D4 a legújabb Intel ® processzorok minden lényeges elemét magába foglalja, és játékra kész funkciókkal és bizonyított tartóssággal ötvözi. A katonai minőségű alkatrészekkel, továbbfejlesztett áramellátási megoldással és átfogó hűtőrendszerrel tervezett alaplap a várakozásokat felülmúlja sziklaszilárd teljesítményével a maratoni játékokhoz. A TUF GAMING alaplapok szigorú tartóssági teszteken is átesnek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy képesek kezelni azokat a körülményeket, ahol mások meghibásodhatnak. Esztétikailag ez a modell dombornyomott névtáblát és geometrikus dizájnelemeket tartalmaz, amelyek tükrözik a TUF GAMING sorozatot meghatározó megbízhatóságot és stabilitást.

Intelligens vezérlés

A TUF GAMING B760M alaplapok rugalmas eszközöket tartalmaznak a rendszer minden aspektusának hangolásához, lehetővé téve, hogy a teljesítményt hozzáigazítsák a játékmódhoz.

Teljes körű energiahatékonyság

Az Energiatakarékos funkció számos olyan beállítást tartalmaz, amelyek könnyedén optimalizálhatják az energiafogyasztást és maximalizálhatják az energiamegtakarítást. Engedélyezheti a CPU teljesítménykorlátozását, elsötétítheti az Aura megvilágítását, és beállíthatja a ventilátorprofilt energiatakarékos módba. A Microsoft Windowsba beépített energiatakarékossági tervet is átkapcsolhatja.

Uefi bios

A híres ASUS UEFI BIOS mindent megad, amire szüksége van a rendszer konfigurálásához, finomhangolásához és hangolásához. Intelligensen leegyszerűsített lehetőségeket kínál a PC barkácsolás kezdők számára, és átfogó szolgáltatásokat a tapasztalt veteránok számára.

Fegyverláda

Az ASUS-exkluzív Armory Crate szoftver központosítja az összes támogatott játéktermék vezérlését. Egyetlen intuitív interfész segítségével testreszabhatja az RGB világítást az összes kompatibilis eszközhöz, és összekapcsolhatja őket az Aura Sync rendszerrel az egységes megvilágítás érdekében. Ezenkívül információkat jelenít meg egy növekvő hardveres ökoszisztémáról, és lehetővé teszi annak irányítását. Az Armory Crate ezen kívül lehetővé teszi az egyszerű termékregisztrációt, és egy hírszekciót is tartalmaz, hogy tartsa a kapcsolatot a játékközösséggel.

Sziklaszilárd teljesítmény

A továbbfejlesztett tápellátással és átfogó hűtési lehetőségekkel, amelyek a legújabb Intel CPU-kat táplálják, valamint támogatja a DDR4 memóriát és a PCIe 4.0 tárhelyet, a TUF GAMING B760M-PLUS Wifi D4 tökéletes alapot nyújt a következő Intel harci szerelékéhez.

DrMOS Power Stages

12+1 teljesítményfokozat, amely egyetlen csomagban egyesíti a magas és alacsony oldali MOSFET-eket és a meghajtókat, hogy teljesítményt, hatékonyságot és stabil teljesítményt biztosítson az összes kompatibilis Intel processzor számára.

DRAM túlhajtási teljesítmény

A nyomkövetési útvonaltervezés továbbfejlesztései a legújabb Intel processzorok számára jobb hozzáférést biztosítanak a memória sávszélességéhez. Az ASUS OptiMem II technológia gondosan feltérképezi a memória jelútvonalait a különböző NYÁK-rétegeken, hogy csökkentse az útvonal távolságát, és olyan árnyékoló zónákat ad hozzá, amelyek jelentősen csökkentik az áthallást.

Nagyított VRM hűtőborda

Ennek a hűtőbordának a kiterjedt felülete lefedi a VRM-eket és a fojtókat, hogy javítsa a hőelvezetést.

Optimalizált M.2 hűtőborda kialakítás

Minden M.2 foglalat dedikált hűtőbordával rendelkezik, amelyek optimális működési hőmérsékleten tartják az M.2 SSD-ket az egyenletes teljesítmény és megbízhatóság érdekében.

Kapcsolódás

A TUF-GAMING B760M-PLUS Wifi D4 a PCI Express legújabb verziójával új magasságokat ér el a teljesítményben, miközben az USB-portok arzenálja két Type-C csatlakozást tartalmaz, a Thunderbolt 4 pedig még tovább bővíti a kompatibilitást és a sávszélességet.

Egyszerű pc barkácsolás

A TUF GAMING termékcsalád egyszerű beállítást kínál minden építő számára. A TUF GAMING Alliance ökoszisztéma biztosítja a kompatibilitást, míg az Armory Crate rendelkezik Fan Xpert 2+ programmal, hardverinformációkkal, kétirányú AI zajszűréssel, RGB-beállításokkal és perifériabeállításokkal. Ez a platform intuitív eszközökkel rendelkezik az álomberendezések létrehozásához és optimalizálásához.

Építsen magabiztosan

A TUF GAMING Alliance az ASUS és megbízható PC-alkatrész-márkák együttműködése, amely biztosítja a kompatibilitást az alkatrészek széles skálájával, például PC-tokokkal, tápegységekkel, CPU-hűtőkkel, memóriakészletekkel és egyebekkel. A rendszeres új partnerkapcsolatokkal és alkatrészekkel a TUF GAMING Alliance tovább fog erősödni.

SafeSlot Core+ és SafeDIMM

A SafeSlot Core+ egy megerősített fémburkolat, amelyet a PCIe nyíláshoz adnak, hogy a kártya szilárdan a helyén maradjon. Mivel a PCIe 5.0 kétszer gyorsabb, mint a PCIe 4.0, az ASUS továbbfejlesztett SMT gyártási folyamatai a gyorsabb SafeSlot érdekében – mindezt annak érdekében, hogy a felhasználók a lehető legnagyobb adatsebességet kapják. Ezenkívül az ASUS SafeDIMM hüvely támogatja és védi a memóriamodulokat bizonyos ASUS alaplapokon, lehetővé téve a modulok gyors, pontos és magabiztos behelyezését.

M.2 Q-retesz

Az innovatív Q-Latch megkönnyíti az M.2 SSD beszerelését vagy eltávolítását speciális szerszámok nélkül. A kialakítás egy egyszerű reteszelő mechanizmust alkalmaz az M.2 SSD rögzítéséhez, így nincs szükség csavarokra.

Magával ragadó játék

A TUF GAMING B760M alaplapok funkciókban gazdag, nagy teljesítményű játékcsomagot kínálnak, ultragyors hálózattal a gördülékenyebb online játékmenet érdekében, tiszta hanggal és pozíciójelzésekkel az FPS Gaminghez, valamint beépített RGB világítással, amely a mellékelt felszereléssel szinkronizálva személyre szabja a játék hangulatát.

2,5 Gb Ethernet

A 2,5 Gb-os beépített Ethernet egy fokozattal feldobja a LAN-kapcsolatot, és akár 2,5-szeresére növeli a sávszélességet. Meglévő LAN-kábelével kihasználhatja ezt a hálózati frissítést, hogy simább, késésmentes játékot éljen át, azonnal streameljen nagy felbontású videókat és élvezze a gyorsabb fájlátvitelt.

WiFi 6

Az Intel WiFi 6 modul kompatibilis a 802.11ax szabvánnyal, és az elméleti csúcssávszélességet hihetetlen 2,4 Gbps-ra növeli. Ami talán még fontosabb a nagy teljesítményű felhasználók számára, hogy hatékonyabb működésre van optimalizálva zsúfolt hálózatokon, nagy versengő forgalommal. Párosítsa alaplapját ASUS WiFi 6 útválasztókkal, hogy teljes mértékben megtapasztalhassa a WiFi 6 hálózati potenciálját.

Kétirányú AI zajszűrés

Ez a nagy teljesítményű, kizárólagos ASUS segédprogram egy hatalmas mély tanulási adatbázist használ fel, hogy csökkentse a mikrofon háttérzajt és a bejövő hangot, miközben megőrzi a hangokat. A zavaró billentyűzet csörömpölése, az egérkattintások és az egyéb környezeti zajok tompítottak, így játék vagy hívás közben kiválóan hallhat és hallhat.

Realtek 7.1 Surround Sound

Az egyedülálló audiokodek, amelyet a Realtek-kel szoros együttműködésben terveztek a TUF GAMING B760M alaplapokhoz, példátlan, 98 dB-es jel-zaj aránnyal rendelkezik a sztereó vonalkimenethez, így tökéletes hangminőséget biztosít.

Címezhető Gen 2 RGB fejléc

Három címezhető Gen 2 RGB fejléc akár 500 LED-et is támogat a Gen 2 RGB eszközökön, lehetővé téve az Aura Sync számára, hogy automatikusan testre szabja a fényhatásokat az egész rendszeren. Az új fejlécek teljes visszamenőleges kompatibilitást is kínálnak a meglévő Aura Sync felszereléssel.
64 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
3 db
Cikkszám
alap006
Vélemények
kirakat.hu cib